Fru Törn

Mamma till Elias och Lukas som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Bedtime storie

Kategori: Allmänt

Once up on time blev Felicia väckt av sin värdpappa klockan 12 på natten, när hon redan hade somnat. Han banka och ringde på yterdörren och hon fick till slut gå upp och öppna. Eftersom han glömt ta med sig nycklarna. Hon somna tillslut om och sov gott.

När morgonen kom gjorde hon ved sig, åt frukost och börja jobba. Första arbetsskiftet var att ha hand om Chase. Felicia och Chase måla lite bilder, sen åkte Chase iväg till skolan och Felicia fick lite ledig tid. När sedan barn nummer 2, also called Hayden, kom hem, hade dom lunch tillsammans. Efter det såg dom solen stråla och begav sig på en promenad. Dom stanna i Castro för att boka tid hos frisören och Hayden fick 4 klubbor. Dom fortsatte vidare mot Eureka park, där dom lekte lite. Sedan kom Cecilia, med både Sammy och Archie och barnen lekte så fint tillsamans, även om Sammy är dubbelt så gammal som Hayden.

När Felicia och Hayden gick hem tog dom den nya vägen hem, som dom nu för tiden gör. Det var varmt i solen och dom blev trötta. Väl hemma hade dom kommit fram till att dom var ett team och det skulle gå fort att förbereda snack och klädsel inför fotbollen Hayden skulle på. När dom kom hem gick det jätte bra och Hayden var färdig. Chase däremot som nu också kommit hem från skolan, var inte alls på gott humör. Men det löstes och hela Felicia familj åkte ivög på fotboll.

Felicia däremot begav sig ner mot Castro för att klippa sig. Hon tyckte det blev kortare men det behövdes. Efter det mötte hon upp Cissi för en promenad hem till henne, sen Mathilda också för lite mat. Och sen Nathalie för att åka till Concord på driveinmovie, där som skulle se den nya Disneyfilmen Bedtime stories. Felicias kompisar tyckte inte alls filmen var bra, medans Felicia faktiskt försökte. Efterosm Felicia var i Los Angeles där filmen är inspelad och faktiskt står och kollar när en scen är inspelad, tyckte hon det var lite intressantare. Dock tyckte dom alla tjejerna att det var spännande att åka på driveinmovie. Det var både mysigare, billigare och man behövde inte ta hänsyn till någon annan.

Nu är alla tjejerna hemma och Felicia ska släcka och sova gott för kvällen. Utanför Felicias rum står hennes värdpappa, also called Jon, och spelar guitarhero och trycker på knapparna hela tiden. Det kommer garanterat bli en jobbig natt för Felicia.

The end.

KOMMENTARER:

  • mamma säger:
    2009-01-29 | 17:00:10

    vilken fin "bed timestories"

    Va häftigt att du fick se filmen som vi såg i LA

    kände du igen scenen från parken.

    Kul att ni har upptäckt drivein movie.

    puss

Kommentera inlägget här: