Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Sunvalley

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags att åka till Sunvalley igen. Vi åker efter barnens simskola. Vilket blir runt 4. Innan dess ska resväskan packas för lite mer än en vecka. En maskin ska hinna tvättas. Jag hade velat hinna gymmet också, men tror jag tar gayparaden istället. Det känns som en upplevelse man inte kan missa när man bor i San francisco, Bögarnas paradis.

Vi ska köra bil till Sunvalley, och Jon berätta att när han kört själv har det tagit ca 10 timmar, med två snabba stopp. Nu är det med hela familjen. woohoo. Fy fan vad hemskt detta kommer bli. Också på min lediga dag.

Det hade vatt så himla skönt att vara hemma själv en vecka och bara få ta hand om sig själv, träna, och städa mitt rum. Ta igen allt det man bara lagt åt sidan. Nattiz är nu själv hemma i två veckor och kan göra allt det här. Medans jag ska på "semester" med familjen. Som normalt betyder mer jobb, men sen när där ska med en till familj, med två till barn. Innebär det ännu mer jobb. Och ja, jag kommer få ta hand om dom också när dom "vuxna" ska gå ut. Troligtvs på 4th of july, så kommer missa det också. Plus att där bara är 3 sovrum i huset och 1 sovrum och 1 sovrum med våningssängar, det ska bli kul och se vart jag kommer få sova? troligtvis med barnen. Lovely. Jag gråååååter.

Nej, förlåt för allt det negativa, men hade hellre stannat hemma. Ja, hemma i san francisco.