Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Lärarmiddag

Kategori: Allmänt

Gud vad underbara lärare vi har på Victum vård och hälsogymnasium i Helsingborg. De är verkligen dem bästa lärarna jag haft. Så idag valde vi att tacka för dessa tre åren med en lärarmiddag.
Vi har verkligen haft det urkul.
Spelat brännboll, sen blev alla tillfångatagna, tillbaka till skolan. Där bjöds det på en massa roligheter och förstås en trevlig matbuffé. Vi har verkligen haft skit kul och vilket jag hoppas lärarna också tyckte.

Dem var verkligen värda en sån här väldigt bra avslutning. Det har varit underbart att gå på Vicutm, vlket är på grund utav mina underbara klasskamrater och våra underbara lärare.

Tack för dessa tre underbara år med er.

. Mamma

Kategori: Allmänt

Idag har varit en väldigt skön och trevlig dag. Istället för att följa med på utflykten till Danmark åkte jag till min mammma. Hon jobbar i cafeterian på polisen i malmö, så ha vatt där hela dagen. Det har varit jätte mysigt, jobba lite, sen luncha vi, jag va å sola sen åkte jag hemåt.
Var helt underbart att träffa mamma. Känns som den träffen gjorde att jag blev på lite bättre humör också. Innan kändes allting jobbigt och så, men efter idag känns det mycket bättre, inte helt bra, men mycket bättre.
Det är faktiskt jobbigt att träffa sin mamma så sällan. Jag känner nu att jag behöver träffa henne mer.
men det är så mycket jag vill hinna med och måste hinna med, så har det blivit att visiterna till malmö har blivit lite bortprioriterade. Men vi fick ses idag iaf, å sen kommer mamma också och kollar på mig innan balen på torsdag.
Vilket även pappa gör, så ska ta sånt familjefoto :P

image27
Jag verkligen älskar dig, Mamma. Tack för att du finns <3

. Why do all good things come to an end?

Kategori: Allmänt

Studenten om 11 dagar

Nu har dem allra sista dagarna med VMH3 börjat. Det börjar känns nu att slutet är nära. Dessa tre åren har gått riktigt fort, för fort. speciellt det sista året , har inte hunnit njuta av tiden på skolan. Det finns inte en endast i vår klass som inte är underbar. Jag kommer verkligen sakna denna klassen och exakt alla i den. Om 11 dagar är vi inte en klass mer, bara några som har gått i samma klass i något år. Det känns helt hemskt.
Klassresan är avklarad, sen är det balen och själva studentdagen, men ja sen är det helt slut.

Det känns ändå som man kommit nära väldigt många, men där är ändå de som är speciella och som jag kommer sakna lite mer än dem andra. Sen finns det dem som jag kommer ha väldigt mycket kontakt med efter studenten också.

Lina, Hanna, Fia, Heidi, Olivia, Sandra, Jessica, Jeanette, Emma & Johanna ni är lite mer spciella för mig.