Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Du

Kategori: Allmänt

Jag vakna och var på väldigt dåligt humör direkt. Därför skippade jag träningen och blev genast deppigare, åt ingen frukost utan synda istället, blev deppigare. Ingen av dem jag vill prata med var inne på msn, förutom min Mamma. Pappa, Agneta och David ringde. Men det hjälpte inte. Det där deppiga försvann inte.

Sedan ringde Lina, vilket genast gjort mig gladare. Sedan berättade hon en viss sak också. Som gjorde att jag gick runt med ett leende hela dagen.

Jag kan inte hjälpa det, men du påverkar mig så mycket, även om du befinner dig på andra sidan jordklotet. You're my love i can't forget! Jag satt och såg på en riktigt dålig film, under hela tiden tänkte jag på dig och hade inget emot att sitta där i flera timmar till.


Nu är jag inte längre deppig, för har haft en mycket bra dag, med dig i tankarna hela dagen givetvis. Dax för en ny vecka, med mycket arbete (Umgås med Hayden & Chase) och så mycket träning som jag hinner med, och skola.

Det är också dax för en haircut, men vet inte om plånboken tillåter det längre.

. Du

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt varför jag tror att det ska kunna hända något när jag kommer hem? Varför jag tror att det någonsin ska kunna bli något mer mellan oss? Anledningen är väl att jag är och har varit väldigt kär i dig ett väldigt långt tag. Även att du uppmuntrar det emellanåt också.

Jag hade tänkt på detta inlägget hela dagen igår och även morgonen idag.

Men sen skriver du till mig och får mig till att ändra tankar igen. När du säger att där inte funnits någon annan på snart 5 månader. När du skriver till mig, även om jag inte skrevet till dig på månader. Hur du skirver till mig. Jag vill ha dig. Detta är tillräkligt, för att få mig att tänka dem tankarna igen.

Jag har gjort saker i det förflutna, även du (inte lika hemskt men endå) men det betyder inget, det enda som betyder något är du.

. Jag är hög på livet

Kategori: Allmänt

Som mina svenska kompisar här i SF säger när dem mår bra. "Jag är hög på livet"

image52

Jag är definitivt hög på livet. Jag är hög på mig själv. Jag är lycklig. Det låter hemskt, men första gången i mitt liv vad jag vet i alla fall, kan jag ärligt säga att jag är lycklig. Jovisst där är vissa saker som inte är bra. Såklart, jag är människa. Men jag mår bra och jag har fått en mening med mitt liv. Jag känner att jag gör något värdefullt och jag känner att det är jag själv som bestämmer hur och när jag ska göra något.

För en gång skull handlar inte allting om att få bra betyg, eller ha sex med den killen, eller bli smal utan det handlar om vem jag är och vad jag känner. Självklart åker mina tanker väldigt tillbaka till allt det där vanliga hemma i landskrona. Men jag behöver inte tänka på det här, det finns kvar när jag kommer hem och det kommer inte ha förändrats. Så får väl ta vara på min lyckliga tid här, för snart är det tillbaka till allt det där andra.

Men förhoppningsvis ger denna lyckliga erfarenheten mig något och jag kan välja att inte vara del av det där andra när jag flyttar hem.

Jag är hög på livet. Jag är hög på mig själv. Jag är lycklig. Jag mår bra.