Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. 8 Dagar kvar

Kategori: Allmänt

Det närmar sig nu. Dagarna går vääldigt fort. Jag vet inte hur jag ska hinna med och träffa alla och göra allt innan jag åker.

Jag har fixat visum nu, bara biljetten som fattas. Jag och mamma körde till Sthlm, fick sitta på ambassaden i 2 timmar. Men träffa en jätte trevlig kille, så tiden gick rätt fort. Han skulle också som aupair och var från Helsingborg.

Det börjar kännas lite nervöst nu. Har börjat packa ner mitt rum och mina kläder och har fått rensa bort mer än hälften av min garderob, sorgligt nog kan man inte ta med allting.
Fast det ger mig i för sig en anledningn till att shoppa när jag väl kommit dit :P

idag har jag skaffat msn till mamma, pappa och agenta. Så vi kan hålla kontakten där. Det blir lite dyrt annars. hehe. kändes lite roligt att sitt aå göra msn till andra, men så är det när ens föräldrar inte är med i uitvecklingen med datorer :D men hjälper gärna till.

Som sagt 8 Dagar kvar sen har man flyttat till USA.

. Choklad

Kategori: Allmänt

åhh gud vad jag är sugen på choklad. ouf. Ge mig!
Jag vill ha choklad nuu. Men orkar inte gå ut och handla.
Jobbigt värre. När man är så chokladsugen.

Mmm..... Choklad..... Mmm....
image46

. Jag är så glad

Kategori: Allmänt

för att jag ska åka härifrån. Jag är så trött på allting som händer här. Det är samma skit hela tiden. Jag orkar verkligen inte mer. Ser så mycket fram emot att få åka härifrån. Det finns ju trots allt några som förgyllar vardagen och dem kommer jag sakna något enormt, men resten, ORKA. Nej, jag gör inte det mer.
Det är samma sak varje gång, lixom känns som det är dax för en förändring.

Jag fortsätter med nedräkningen: 23 dagar kvar.

image45