Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Cissi turistat Landskrona runt. Hon har fått se allt som är något och se och allt som inte är något att se. Stan, slottet, venbåtarna, halvmånen, stan, systemet, mcdonalds, mitt jobb, vart jag bott innan, lillolas, borstahusen och stan. Vi har hunnit med en del. Ikväll blir det vin, jag ska tränas till att tycka om det, och det börjar ikväll. Jag är vegjord och sitter nu och väntar på att Cissi ska komma tillbaka med Mathilda. Hon fick köra och hämta henne på landskronastation, eftersom vi bara har två bilar och cissi har körkort och inte jag. Men snart kommer dom. Och då blir det kul. 3 av 5 träffas, och saknar dom andra. Men ska ha reidgt kul. Lillördag idag också.

. Den efterlängtade dagen

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag tidigt för jag skulle ut och köra med pappa. Vi fick inte kört allt för mycket, men jag följde med på hans ärenden, som tog lång tid. Sen fick jag gjort lite äranden själv också. sen åkte jag hem och åt lunch. Städa mitt rum och flytta in extra sängen från gymmet in till mitt rum. Och flytta ut kläderna.

Sen umgicks jag med fia, mcedonkan och olivers och sen posten på det. Skicka paket till Chase och Hayden, efterosm Hayden fyller år på söndag. 300 kronor till att skicka. Sen körde vi runder i stan, som gamla goa tider. Sen åkte jag hem och bädda cissis säng. Middag med hela familjen.

Sen kom jag på att Cissi inte kom förrens 22. Jag hade fått för mgi att det var 21. Så det blir lite senare, helt enkelt. SÅ nu sitter man här coh väntar på att vi ska köra dit. Snaaaaaart kommer hon.

. Måndag

Kategori: Allmänt

Igår var ingen kul dag alls. Jag hatar söndagar och söndagar i Sveirge är ännu värre än söndagar i San francisco. Här finns absolut ingenting att göra, och ingen vill hitta på något, inte ens ses för en liten stund.

Idag var det dax för körlektion igen, blev motorväg idag. Det kändes endå som det gick bra, kanske bästa körlektionen hittintills. Sen har jag börjat med teorin. Känner mig extremt stressad, men det är baar till att plugga och köra en massa.

Efter körningen åkte jag till gymmet och träna med Heidi. Vi körde kondition och cirkelträning. Sen hem, plugga och sne till församlingshemmet för HSL om delegering. Dom mest onödiga 3 timmarna idag. Jag har redan delegering, har haft i 4 år och är utbildad undersköterska och har jobbat inom äldrevården innan, och jobba förra veckan och har en ny dleegering uppdaterad till mgi. Men endå tyckte dom vi skulle gå oå detta. Och endå var det bara vi från föreningsgatan som var där, alla från alla andra ställen var nya vikarier. Väldigt onödigt.

Tror inte det händer alltför mycket ikväll, så planerar att somna tiidgt, vakan tidigt, köra med pappa och sen iväg och träna. Sen ska jag umgås med Fia och vänta på att Cissi kommer till mig.