Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Julafton

Kategori: Allmänt

.
.
.
Vi var hos Kerstin och fira Jul. Samlades till Kalle anka och hans vänner. När det var slut blev det julmiddag och sen julklappar. Tomten kom och sammanlagt tog det 2 h och 15 minuter att öppna allting. Vi hade tydligen varit väldigt snälla. Jag fick en massa mat och lotion, precis som jag önskat mig. Efter julklapparna åt vi efterrätt och sen börja jag agera taxi. Ut till Glumslöv med Jonas och familj, sen hämta jag upp min familj och körde dom hem. Sen åkte jag och Sofie ner i stan. Där vi mötte upp Nicklas och Coffe. Men vi ledsna rätt fort och körde hem.

. Måndag + Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag har varit otroligt trött och inte orkat göra alltför mycket. Igår fick jag besökt min farmor och farfar och idag har jag umgåtts med Fia och fått tränat. Men där emellan har jag mest bara vilat, antingen i sängen eller på soffan. Jag har inte haft någon ork i kroppen till mycket, men hoppas det vänder, för orkar inte vara så här trött.
.
(Har även solat, slingat håret, besökt Tessan, rensat ut mina byxor, fixat mina naglar, städat toaletten och kollat på julkalendern. Så helt off har jag inte varit, fast det känns så.)

. Julfirande med Lindahls släkten

Kategori: Allmänt

Simon, Mormor och Jag
.
Petra och Simon
.
Simon, Petra, Mormor, Jag och Mamma