Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Jag har tappat det

Kategori: Allmänt

Nu har jag tappat gnistan igen. Det är otroligt hur det kan gå från jätte bra till inte bra alls. Det mesta känns bara deppigt. Även fast det är roliga saker som händer, beställer kläder från forever21, det är kul på jobbet och solen skiner. Så är jag endå deppig, jag tror det beror på månag olika anledningar, och några av dom har nog med mig själv att göra och hur jag tänker. Men mycket påverkas av andra.

I alla fall så hoppas jag att detta förändras efter 10 dagars läger. Då får man ofta annat att tänka på och världen utanför lägerna existerar inte riktigt, ungefär som och va i usa, och det är precis vad jag behöver,.

. Läger på fredag

Kategori: Allmänt

Jag har velat ett tag nu om jag ska åka på läger. Jag ville festa på fredga och sne kan ajgfå jobb under dom 10 dagarna. Men sen är det 10 dagar härifårn, 10 dagar som jag ägnar åt något bra och något annt., KLART jag ska åka. Jag är så trött på det mesta här och ingen vill hitta på något, så hoppas nu där finns plats för mig. För i så fall blir det läger på fredag. wooohooo

. Måndag = nytt liv

Kategori: Allmänt

Ja jag kör likadant denna måndagen. Men nu är jag lagom trött på att inte äta hälsosamt och får ont i kroppen när jag inte tränar. Så igår fick jag med mig Lotta och träna. Tror jag har fått med både Lotta och Hanna med det nya livet, då är det lite lättare, eftersom det är dom jag oftats äter skit med. Får se hur länge det håller.

I alla fall så börjar Agneta också idag. Vilket är roligare. Så idag åt jag en bra furkost, sen ut och sprang en runda på 30 minuter. Kom fram till att konditionen inte är så dålig som jag trodde, stanna inte en endatse gång. Och det tycker jag är bra. Härligt var det att springa också. Och nu är jag duschad och färdig, så itll nästa problem, vad ska jag nu göra?