Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Hemma

Kategori: Allmänt

Då var man hemma från en helt underbar helg i vallentuna. Det var helt perfekt att vi alla 5 var samlade och det kändes precis som för 10 månader sen. Den bästa höjdpunkten på hela helgen var när vi dansa loss till gamla Sf-låtar. Helt klockrent.
Men nu är den korta semestern slut och en ny vecka har börjat. Sista veckan på jobb och den är verkligen brutal också, kommer knappt ha tid att träna. Men vad gör man itne för pengar. Kan träna nästa vecka när jag är arbetslös. haha.


<3

. Home sweet home?

Kategori: Allmänt

Då var man hemma i Landskrona igen. Jobbar natten inatt, så det blir vila nu. En vecka kvar på jobb och sen då?

. Semester

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande på semester i Stockholm och gud vad bra jag har det. Jag är helt slut och början till en förkylning, vilket är tecken på att jag har haft det bra och verkligen inte vilat ut. Vilket den här helgen inte alls skulle gå ut på heller. Det vore ju slöseri med tid när jag äntligen är med mina SF-tjejer.

Fredag: Cissi kom och hämta mig på flygplatsen, vi åkte hem till henne och jag fick se hennes fina hus. Sen blev det vallentuna centrum, där Nattiz hoppa fram från en baklucka och överraska Cissi. Vi tre åkte vidare till täby centrum för lite shopping och en runda, en låång runda in på systemet och ica. När vi kom hem baka jag tårta och vi åt födelsedagsmiddag med Cissis familj. Vid 22 kom Erika och vi åkte och hämta henne på Arlanda. Sen blev det sång och skitsnack innan vi somna.

Lördag: Vi sov rätt länge, men klockan hade ställts så vi skulle hinna med och hämta den femte delen av gänget. Så efter vägbekrivning skrivits ned, begav vi oss till Bromma flygplats. Vi körde lite fel, vilket innebär att allting är precis som vanligt. När vi hämtat Mathz åkte vi hem till Cissi och satte igång och städa och laga mat. Sen gjorde vi ved oss och tjejmiddagen satte igång. Sen kom alla Cissis kompisar och festen var igång. Några bada i poolen, andra dansa loss, en helt perfekt kväll. Det allra bästa var när vi dansa loss till gamla SF-låtar. Jag, Cissi och Nattiz hade turen att sova med två killar som inte sluta prata. Så vid 6.30 somna vi.

Söndag: Nattiz begav sig hemåt på morgonkvisten, medans resten av huset fortfarande sov. När vi andra vakna blev det städning och en massa bakishäng. Efter en stund åkte vi iväg och åt, hängde på ICA och sen hem och hämta Erikas saker. Som vi sedan körde till Arlanda. Ikväll har vi haft filmmys och imorgon åker jag hem igen.

<3