Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Älska San francisco

Kategori: Allmänt

.
.
.
.
.
.
.
.
Kvällen har spenderats hemma hos Erika. Där vi pratat igenom en massa gamla minnen i från San Francisco. Och underbart är det, att tillsammans minnas allting och komma på saker som man glömt. Alla dessa underbara minnen och alla dessa upplevelser vi varit med om. Man kan inte annat än le när man tänker på det. I <3 SF.

. En söndag som den borde vara

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Nathalie haft en mycket bra söndag. Förutom att jag hade velat sova lika länge som Nathalie. Men jag fick kollat en bra film istället. (tänker alltid att jag tar igen sömnen på kvällen igen, men kommer aldrig i säng i tid, och speciellt inte på söndagar) Sen åt vi frukost och la oss på varsin soffa. Där mös vi ett bra tag. Tills vi tog tag i oss själva, satte på hög musik och tog tag i veckostädningen. Nathalie städa "sitt" rum och jag tog kök och badrum och "mitt och cissi's rum". Efter det dammsög Nathalie hela lägenheten och torka golvet. Efter vi duschat av oss all smuts tog vi en promenad till Joker (ända affären som har öppet idag). Där köpte vi middag, som vi precis ätit. Nu ska vi vänta på att Erika ska bli klar med städningen i sin gamla lägenhet, sen ska vi våldgästa henne en stund.

. Ensamt

Kategori: Allmänt

Cissi är i Sverige, Nathalie jobbar och jag ligger på soffan. Har inte gått många meter idag eller igårkväll och skönt har det varit. Jag har njutit av ensamheten. Men nu. Nu har jag precis pratat med Fia och dom ska och bowla och nu kändes det inte så kul att ligga här själv. Under dagen har jag kommit fram till att jag ska klara av att vara här och jag har planerat att åka hem till påsk och i med det kanske jag kan vara här maj ut. Men just nu, tror jag inte det går, just nu vill jag ta första buss hem. Vi får väl se om denna lördagen kommer med något kul. Erika är barnvakt och Nathalie slutar 21, så lär inte bli något kul från deras sida. Men har två andra kontakter som tjatat hela dagen.
.
Snö, snö och snö. När ska det sluta snöa?