Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Illa

Kategori: Allmänt

Det mesta som skrivs här ska inte tas så hyper seriöst. I alla fall inte när jag påstår att jag ska göra något. Som att träna satan, sluta äta godis eller gå på diet. Oftast klarar jag inte det. På något sätt tror jag att det ska gå bara för att jag skriver det här och säger det till folk. Men det går inte. Kommer väl aldrig gå fullt ut förrän den dag jag faktiskt accepterar mig själv som jag är, och hur lyckas man med det?
Så nej, det har inte gått så bra med att ge järnet. Och idag går det ännu värre. Mina ursäkter till varför är inte heller något att ha, något jag borde sluta att ge till andra och absolut till mig själv. Det borde vara okej att inte vara på topp alla dagar, men det är inte okej för mig, och när det inte är okej, då trycker jag ner mig ännu mer. En ond cirkel.
Men idag skiter jag i vad allt med vikt heter, för idag vill jag endast ha bra tänder och inte ha ont. Jag blir så arg på mig själv för att jag låtit det gå så långt, och nu ska jag plågas ännu mer.

. Baby, I was born this way

Kategori: Allmänt

. S a t u r d a y

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dag man faktiskt vill bo själv. I morse vakna jag av något bankande som pågick i 15 minuter och väckte mig helt. Nu på eftermiddagen har jag fått duscha i kallt vatten, inte iskallt vatten, men kallt, och vad en sån sak kan förstöra humöret. Nu på kvällen ska föräldrarna ha gäster, så jag ska fly fältet hem till Johanna. Jag älskar att bo hemma, men i bland längtar man till det är dax att bo själv.
Idag har jag även hunnit med en lång promenad, hjälpt Fia att packa upp sina kläder och kollat in deras nya lägenhet. Jag har även solat och ska snart gå till bussen som är första transportmedlet till Kävlinge, dit Johanna och Johan flyttat.