Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. San francisco

Kategori: Allmänt

Jag fick praktik på Gold's gym i San francisco. Hur perfekt är inte det?!
Jag kommer få gå brevid på 2 olika gym i SF, under 3 veckor. Få delta på pass, vara med vid intruktioner, stå i receptionen och vara med vid pt-timmar. Det ska bli riktigt spännande att få kontakter inom tränings världen i SF, och även på gemföra deras koncept grundligt med det svenska.
Sen det BÄSTA av allt. Jag ska få träffa min familj. Jag ska få gosa med mina barn. Jag ska bo hemma hos dom. Som det ser ut nu ska dom vara borta nästan försa veckan, på semester i Sun Valley. Då hoppas jag att Erika också har vägarna förbi SF. Jag ska få spendera nästan en hel månad i San francisco. Det kan ju inte bli bättre.
16 februari - 11 mars, 2012 - Yay!


. Hemma på Lillsved igen

Kategori: Allmänt

Det var en lång tillbaka resa hit. Mådde rätt så illa nästan hela vägen, men tack och lov kunde jag slumra till lite. Sen på bussen på väg till hemmesta var det proppfullt och kö, så vi stod stilla på motorvägen. Aldrig kul, men lite värre när man mår illa. Nu är jag hemma, har iofs varit det ett tag. Så dax att hoppa i säng och börja denna skolveckan!

. Push

Kategori: Allmänt

Jag och Yasse redovisa ju vårt pushpass i fredags. Under passets gång, blev Yasse dålig och kände sig svimfärdig, så hon fick avbryta. Jag hade ingen koll på hennes del av passet, knappt min egen del, så det blev väldigt mycket att improvisera. Passet blev väl sådär, men trotts allt, är det en bra erfarenhet och jag är väldigt nöjd med att jag genomförde det! Dock kommer vi få hålla i det igen senare inför en annan grupp. Men ja, känns ändå som man kan släppa det nu!