Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Friday it is

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad det är med mitt huvud, det kan inte slappna av och somna. Idag har jag bara gått två promenader och sett lite på web-tv. Snart kommer Cissi och hämtar mig. Då ska vi bestiga berg med hennes kids. Sen blir det hem till henne och göra vid sig. Någon gång under kvällen dyker Mathilda upp och efter det ska vi bege oss ut. Vi har ingen aning om vart vi ska, men jag känner att min kropp inte borde dricka. Hadet!

. Jag är besatt

Kategori: Allmänt

Jag är besatt av vampyrer. Det är läskigt, ger en kick och ändå så löjligt. Jag har sett alla tre twilightfilmerna, alla avsnitt av True blood och har nu 3 avsnitt kvar av The vampire diaries. och sen då? Gahh, jag behöver mer.

. Jag har sovit

Kategori: Allmänt

I natt har jag sovit och det var helt underbart. Jag tänkte vid 7 igår kväll att jag ska släcka redan och börja försöka så kanske jag somnar. Men vid 7.30 kom Erin och bad mig gå ner till Chase, som var ledsen för att jag snart ska åka. Så jag gulla lite med henne och gick sen upp och la mig igen. Tror jag somna vid 8. Sen vakna jag halv 11, gick på toa, stoppa in en öronpropp, eftersom jag inte har fler. Somna om, vakna vid 4 och somna om igen och sov till klockan ringde 8.17. UNDERBART! Nu mår jag mycket bättre. Och promenaden i morse gick mycket lättare. Nu blir det 5 timmars jobb och ikväll ska jag prova samma sak, så att jag kan vara utvilad till helgen. Ha en fin kväll, Sverige.