Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Semester

Kategori: Allmänt

Idag när jag gick till jobb kände jag verkligen inte för det. Jag var riktigt trött, sov typ 3.5 timme inatt. När jag kom till jobb var alla vårdtagarna lika trötta, så hände inte mycket i början. Sen var det frukost, personalfrukost och sen en massa dötid igen. Sen fick vi fel matvagn så lunchen blev framflyttad en halv timme och när det välv var dax att grejja med det fick jag ta hand om annat, sprinag runt i hela huset. Sen sluta jag, finally, räkna ner tiden från det jag kom dit nästan. haha.

Men nu har jag SEMESTER. Så himla underbart, har jobbat 144 timmar denna månaden och haft 4 lediga dagar, snacka om att jag är trött. Men det blir ingen sån slappesemester för min del. Om en timme bär det av till Hörrsnygård för B-läger. Så då blir det långa dagar och långa nätter. Så lär inte precis vara utvilad av min semester, men vad gör det?

. Ledig dag

Kategori: Allmänt

Idag jobbar jag 12.30 - 20. Så var uppe rätt tidigt och ut och sprang en runda. Kom upp i 15 000 steg, ja tack. Sen duscha jag och gjorde ved mig. Efter det har jag städat och tvättat en maskin, allt det jag tänkte göra imorgon. Så imorgon ska jag bara dammsuga och tvätta en maskin sen kan jag göra vad jag vill resten av dagen.

På fredag är det läger igen. Max ska följa med, vilket faktiskt ska bli kul, att ha någon hemmifrån där. Men det blir endå samma sak, en krävande men rolig vecka. Tror dock inte jag kommer stanna på efterfesten, beror ju såklart på vad max vill och vad vår skjuts säger, men sist var det inte så kul. Men sen när man väl är där känner man sig dum om man åker hem innan hela lägret ens är slut. Men jag ska ju jobba samma dag, så får se.

. Varför kan jag aldrig få som jag vill?

Kategori: Allmänt

Jag tror inte jag orkar detta mer. Önskar att jag var helt känslolös, pallar inte ha det såhär mer.