Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Min värdpappa

Kategori: Allmänt

Inatt vaknar jag av att jag nästan ska börja gråta. Hade jag inte vaknat hade jag börjat gråta i sömne och sen vaknat av det. Vet ni varför, jo för jag drömmer om min jävla idiotvärdpappa. Han var jätte taskig mot mig och verkligen elak i drömmen. Och såklart är jag extra känslig här i usa, eftersom dom här ska föreställa min familj. Dom här är dom enda jag kan relatera till som en familj. Och därför blir ma extra känslig när dom inte behandlar en bra.Nu var det dock bara en dröm, tack och lov. Men det hade lika bra kunnat vara verklighet. Skönt, dock att det inte kommit något denna veckan. För denna veckan är inte bra, jag mår inte bra.

i alla fall när jag vaknar, märker jag att den idioiten är hemma. Sitter i vardagsrummet och har på tv. Så det var väl det som väckte mig. Men endå skitirreterande. Att det första han gör är han kommer hem är att kast sig framför tv:n. Jag är inte så förtjust i denna människan, just nu. Förlåt. men så är det faktiskt.

. I don't want to see the kids today

Kategori: Allmänt

Imorse kommer jag upp och ska börja jobba. Jag tänkte gå till Goldengatepark coh fråga därför Erin om hon skulle göra något me barnen idag. Till kommentar får jag, nej jag vill inte se barnen idag. Okeej, så frågar jag om hon ska va hemma. Så svara hon att hon har ärende men att hon ska va hemma. Jaha, detta är vart jag och barnen håller till lixom, detta är så kallat min arbetsplats, men nu vill hon inte se barnen men ska endå va hemma.

I alla fall så gick vi till Goldengatepark och va där hela dagen. Clara och Cissi hann komma och hälsa på. Hayden sovmiddag där. Och mina barn är så trötta. Samtidigt som ingen längre har tålamod eftersom dom gnäller hela tiden. Dom behöver sova. så på fredag när jag jobbar blir det sängen klockan 7.

När vi sedan kommer hem, frågar hon om vi vatt borta hela dagen för hon sa så. Så sa jag ja lite. Så sa hon tack me du behöver inte göra så för min skull, men tack. Jag bara nehe. Så fort vikommer hem, blir hon arg på dom, så kändes bra att vi har vatt utanför huset hela dagen. Även om jag frösit som faaan. Jag lär bli sjuk för detta. Jag har nu jätte ont i huvudet och öronen. wooohoo. Det börjar bli en gång i veckan nu istället. Sedan har jagkommit på att jag har hat det för varmt i mitt rum sen elementet kom in, så varmt så jag inte sover ordentligt. (Jag vet att ni tänker att jag bara klagar, men det är min blogg jag skriver vad jag vill, gillar ni inte det så läs inte, har också en dåligvecka så.)

Jag skippa träning ikväll, skippa downtown med Nathalie, skippa köpa alkohol med Clara och skippa att umgås med Mathilda. Förlåt men jag är för trött. Ska snart somna, så jag kanske har med tålamod imorogn. Och kanske kan vara utvilad för träning på fredagmorgon, en lång arbetsdag och kvällen, plus party hela helgen. Jag har så måånga timmars sömn ja behöver ta igen.

Idag skrev jag mejl till Hanna och Lina, jag hoppas verkligen på svar. Behöver dom två så himla mycket. Speciellt nu, när det känns så här dåligt hela tiden. Kan ni inte bara komma hit?

. Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vi gjorde det igen. Vi är förhimla bra, jag och Cissi. haha. Nej men 6.30 träffades vi utanför gymmet. Båda två var jätte trötta och hade ont i muskler vi inte ens visste vi hade. Plus att Cissi fötter är helförstörda. Mne vi börja springa, viorka dock inte lika mycket idag. Men en träning på sådär 40-45 minuter fick vi med endå. Sedan nu är jag helt öm i alla muskler, jag måste stretcha mer. Jag måste lära mig hur man stretchar alla muskler och inte bara basmusklerna.

I alla fall när jag kom hem fårn gymmet, hade Erin precis vaknat och kommer upp helt yrvaken och jag är helt pigg. Jag kolla datorn lite och tog sen en powernap, en dusch och nu äter jag frukost. Jag känner mig som en helt ny människa (förutom alla mima muskler) Så jag är faktiskt redo för en arbetsdag nu. Men jag vill ha en rolig arbetsdag. Med playdates och inte föräldrar hemma. Det hade vatt fint. Nej, hoppas på solsken hela dagen, så intar nog jag och barnen Goldengateparken. Så kanske man kan få en liten solbränna också.

Jag och Cissi ska ha vilodag imorgon. Så vi ska dels få sova ut och sen vila våra muskler. Men vi kanske borde inta gymmet ikväll för lite cykling. Vi har ju endå inget annat att göra, eller hur? Eller kanske vi ska ta en runda downtown idag också. Vi skulle egentligen sagt hejdå till Mathilda ikväll, efterosm hon åker på fredag, men hon dizzar för en kille. Och det tycker jag verkligen hon ska. haha. så det är okej. Synd vi andra blir så avundsjuka bara.