Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Liten uppdatering

Kategori: Allmänt

Idag har varit en lång dag, och sen kvällsaktivitet på det. Nu är jag och Pappa helt slut ska sova. Familjen är hemma så blir säkert ingen sovmorgon, men jag hoppas. Jag har fått utslag på kroppen som kliar, så vi får se hur det går att sova. Godnatt

. Fishermans wharf

Kategori: Allmänt

Alcatraz, Pier 39, Fishermans wharf, Lombard street, Coldstone, Spårvagn och middag med mina vänner har dagen bestått av.

Vi begav oss iväg lite tidigare ihopp om att boka biljetter till alcatraz för turen som skulle gå två timme senare, men vi hade tur och fick komma med första turen. Så in på båten och iväg. Väl där gick vi runder och kolla och tog lite turistfoto. Sedan båten tillbaka till San francisco. Vi gick mot Pier 39 och hade lunch där. Pappa tog den berömda Boiuni bullen, med soppa i. Sedan kolla vi på sjölejonen på Pier 39, som där faktiskt inte är lika många av längre. Men dock något att se. haha. Vi gick vidare mot Fishermans wharf och eftersom pappa varken tycker om krimskramssaker eller shopping, stanna vi inte till i några affärer. Vi fortsatte upp för backen mot Lombard street, den slingriga gatan, tog lite turistbilder och gick ner igen för att äta en glass på coldstone. Sedan tog vi spårvagnen hem, som går igenom hela dowtown, market street till castro. Där köpte vi mat och tog sedan bussen hem.

Vi hann med och vila lite middag, laga mat. Sedan kom Cissi och Mathilda för lite Tacos och svenskt lösgodis. Vi umgicks ända fram tills nu. Så nu har dom också fått träffat min pappa. Det känns som jag inte träffat mina vänner på en evigeht för det gått 3 dagar, vi är helt enkelt helt vana och beroende av varandra nu, eller ja, jag är av dom i alla fall. Nu är jag och pappa helt slut och ska sova, och förbereda oss för en ny dag av turistäventyr. Imorogn kommer familjen hem igen, så då blir det inte samma frihet i huset eller med tiden. Godnatt!

. Turistning med Pappa

Kategori: Allmänt

Chinatown, Union sq, Macy's, Starbucks, Nordstrom, Forever21, Lunch i gallerian, Walgreens, Old navy, The ferry building, Bay bridge och Castro har hunits med idag.

Vi åt först en svensk frukost bestående av ägg, kncäkebröd och mannagrynsgröt. Sedan begav vi oss ut för att turista. Vi gick igenom Chinatown, sen tog vi bilder vid alla hjärtan på Union sq, se tog vi en rulltrappstur på Macy's, en på Nordstrom. Pappa drack en kaffe på Starbucks bara för att. Sedan tog vi en shoppingrunda på forever21, pappa hade en del att shoppa. Och han tog sig igenom allt, mycket bra jobbat, om man känner min pappa. Dock var det påfrestande att bara gå brevid och hjälpa till. Jag önskar mig ett konto med obegränsat med pengar, att jag kan ta hem obegränsat med bagage. Då vore jag glad. Sedan åt vi lunch i gallerian.
Vi gick sedan vidare och tog oss igenom walgreens och old navy. För att fortsätta mot the ferrybuilding för lite turistkort. Även baybridge hann vi se. Det har hunnits med mycket. Vi tog sen en runda igenom Castro på vägen hem.

Väl hemma, så packa jag resväskan pappa ska ta hem, och kom fram till att det nog inte räcker med tre väskor för mig hem. Jag mår lite dåligt för det, speciellt eftersom jag planerat att shoppa mer. Jag får fundera på det där. Nu ska vi snart äta middag. Ungsbakad falukorv, min favortirätt, mums. Vi skulle haft tacos, men köttfärsen var dålig så nu har pappa fått laga mat istället.