Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Jag skäms

Kategori: Allmänt


Jag satt och sa till mina kompisar igår att jag saknar landskorna. Jag tycker det är en sån fin stad. Slutar med att jag idag söker lite på youtube om landskorna och då går det upp för mig hur det egentligen är i landskrona. Det jag saknar, var det som fanns för många många år sedan. Inte det som var när jag åkte. INte det som varit under en lång tid. För det är fan inte klokt som det är i landskorna nu. Jag skäms att säga att jag kommer därifårn och jag skäms för vilka idioter där bor.  Jag kommer aldrig bosätta mig i denna staden igen och mina barn ska verkligen inte få växa upp där. Det fanns en anledning till att jag åkte och jag är glad att jag blir påmind om det ibland.

. Tacksamhet

Kategori: Allmänt

Vid middagsbordet kom frågan upp vad folk är tacksamma för. Hayden säger för My Mommy, My Felicia and My Daddy. Jag smälter direkt på plats och tappa dålförmågan kan jag säga. Jag är en av dom tre viktigaste personerna i deras liv och det är en fantastiskkänsla. Vad jag är tacksam för är för att få vara här, för att få dela så mpnga stunder med dessa barnen och denna familjen. Jag är otroligt tacksam för att dom öppnat sitt hem och deras liv till mig. Jag är också tacksam för dom fina vännerna jag har (+ Erika, som jag hade). Ni där hemma kan nog inte förstå hur mycket alla dessa mäniskorna verkligen betyder för mig och jag är så tacksam för att jag har dom.

Såklart är jag också tacksam för mina fina föräldrar som jag har där hemma. Även min fina extramamma. Jag är så lyckligtlottad som det faktiskt går att bli och det är jag tacksam för. Jag är tacksam för dom kompisarna där hemma som visat att dom fortfarande är mina kompisar. Och jag är tacksam för att jag själv har mognat så himla mycket.

. Thanksgiving

Kategori: Allmänt

The big day is here. Ja då är det Thanksgiving och tack vare att farmor och farfar är här så jobbar jag inte. Dom har tagit barnen någonstans och Jon och Erin lagar lite mat och ser lite på film. Det är en mysig stämning här hemma och jag trivs, haha. Jag har vatt och tränat, orka egentligen inte, me jag palla mig iväg till gymmet och gav allt vad jag hade, vilket såhär i efterhand känns bra. Det märks att gymmet stänger tidigt idag och att alla är lediga, men även att dte är just Thanksgiving, för där var mega mycket folk. Alla laddar väl me coh träna innan eftersom dom vet hur mycket mat som senare på kvällen kommer ätas. Det är vad denna dagen spendweras med, mat, mat och mat. Helt otroligt. Erin har ett shcema för hru hon ska laga mat och förbereda ändan sne i tisdags. Men enligt farmorn är detta den bästa högtiden. Jag hoppas detta året blir mysigare, men det tror jag. Så vad är jag nu tacksam för då?