Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Färdig i april

Kategori: Allmänt

Dear Tania Felicia Stångberg & Walheim Family,


This is a confirmation that the Department of State approved Tania Felicia Stångberg's extension request. Your au pair will receive the new DS 2019 form listing his/her new end date of 4/8/09 along with an Extension Program Approval Letter in the mail shortly.


Thank you,
AuPairCarewoooohooo. Då var jag också godkänd nu. Ingen återvändo. Vi ses i maj. shallalalala. Det känns bra. När jag läste mejle gav jag ifårn mig ett litet glädjeskrik, Så kommer min värdmamma är du så excited till att vi åker? Jag bara nej jag blev precis godkänd. Hon bara men guuud vad bra,.

. Hobby

Kategori: Allmänt

Jag har nu fått mig en ny hobby. Jag har upptäckt att på quarterna är där ett motiv som representerar varje delstat och där står också vilken delstat. Så nu ska jag göra en karta och klistra på alla där. Jag tycker det är rätt kul, medans mina kompisar tycker jag är jätte nördig. Men det är jag van vid. Jag har något att sträva emot och kommer bli glad när det är färdigt. haha.

. Glädjen sitter i innu

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag och jag är fortfarande glad för allt bra som hände igår. Jag och barnen var i Eureka park själva och det var rätt tråkigt. Så jag ringde Lina, dick bröts det för jag hade dåligt batteri, men vi fick pratat nästan en hel timme. Och allt känns som vanligt när vi kan det. Sedan har vi nu ätit lunch och Hayden sover. Vi väntar på Cecilia och Archie som ska komma över på lite poolparty på baksidan. Dock är min väldigt konstiga värdpappa hemma.

Jag tror jag jobbar ikväll. Vilket är rätt lugnt. Ska förbereda för helgen och somna tidigt. För redan imorogn bär det av till Clearlake. Och det ska bli så satans skoj!