Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Måndag

Kategori: Allmänt

Idag var jag riktigt trött när jag vakna och mådde inte alls bra. Så jag låg kvar i sängen riktigt länge. När jag väl gick upp blev det våra bästa år. När jag ryckte upp mig och fick mat i mig, var det tid att bege sig till arbetsförmedlingen och träffa min jobbcoach. Hon var trevlig och det känns bra. Nu ska vi fila på cv, personligt brev och intervjuer. Och sen ska jag ringa runt en massa. Nu vill jag jobba.
Efter det mötte jag upp Olivia och det blev fika och andra ärenden i stan. När jag kom hem kom Johanna hit och vi ordna med min gamla cykel, min nya cykel har blivit stulen, så nu får jag försöka använda den gamla. Eftersom från och med i morgon blir det en massa simning.
Nu är jag redo att somna, mår fortfarande inte bra och ska bara se klart True blood, sen hoppas jag att jag kan somna. Så jag är redo för morgondagen. Godnatt!

. Jobb

Kategori: Allmänt

Igår jobba jag för första gången på Malmö Arena. Där MFF spela. Det blev 4 arbetstimmar i café och innan det introduktion. Det var kul och precis det jag gillar. Dock var det bara 15 minuters stress och det är den delen jag gillar. Men det var riktigt kul. Nu har jag blivit upp satt på tre gånger till och det gillar vi.

. Zodiac

Kategori: Allmänt

Jag kom hem till Fia för att mysa lite. Precis lagom börja denna filmen. Jag såg att den utspelade sig i Sf och börja därför att kolla. Men det visa sig att det var en sann historia som fortfarande inte är helt löst. Fia somna och jag var fast i filmen. Min puls var riktigt hög och fast att jag egentligen skulle på förfest, så var jag tvungen att se klart filmen. När filmen sen var slut mötte jag upp Erika, Ålen, Pimpim och Simpen, för en runda i stan.