Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Gullunge

Kategori: AllmäntNyss kom barnen hem från baletten och Hayden springer in i mitt rum direkt. Med en burk med 3 skittles i, som är mitt favoritgodis och det vet han. Så han hade sparat sin treat för att dela med sig med mig. Så himla gulligt. Jag smälter. Innan han sen gick oh la sig, kom han och sa att han älska mig. Gullunge

. Det märks att tiden rinner iväg

Kategori: Allmänt

I måndags var vi alla i köket, barnen åt frukost och vi anra höll på med en massa. När JOn kollar i kalendern och suckar och säger det är bara två måndagar till med Felicia, Hayden. Och sen gör han en ledsen min och verkligen menar det- Jag blri helt rörd. Och när dom påminner mig blir jag galen, då ser jag det hemska i att jag ska åka. När jg själv bara tänker, tänker jag mest på att jag ska hem coh att det är kul. Men sen är det hemskt att lämna dom.

Senare under måndagen frågar Hayden, kan du följa med till Charlies hus nästa gång också, det var så roligt när du var med. Ohh underbara unge.

17 dagar kvar

. Easter

Kategori: Allmänt

Jag blev medbjuden till familjens vänner för att fira påsk och ett sånt erbjudande kan det inte tackas nej till. Speciellt inte när det är dom trevligaste kompisarna dom har. S vid 10.30 åkte vi iväg. Var jätte bra stämning i bilen och jag trivdes. Vi kom dit och eftersom jag vatt där innan och vatt på semeester med fmailjen och barnen så kände jag inte mig alls obekväm. När jag sedan fick träffa deras aupir, kände jag mig inte alls som en auair. Förstod hur hon kände sig, men jag är inte alls på samma plats längre. Det här är min familj som jag snart ska lämna vilket jag är ledsen för. Medans hon bara längta efter att bli klar.

Vi åt, drack champange, sola, barnen leta ägg och åt alldeles för mcyket godis. I alla fall såvar det en perfekt dag.