Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Torsdag, redan

Kategori: Allmänt

Ja då var torsdagen också avklarad. Jag älskar när veckorna går så fort. Bara fredag imorogn sen är det helg och jag älskar det. Imorse vakna jag va mig själv innna klockan han ringa, var väldigt trött endå, men ja kom upp. Gjorde ved mig och börja jobba. Jag och barnen städa huset, och lekte här hemma. Sen hade vi lunch och efter lunchen begav vi oss till posten och sen till Eureka där lekte vi och efter ne stund joina Cissi och Archie oss. Tiden gick fort och vid 4 gick vi hem. Barnen sprang ner till Erin när hon kom hem och jag fick sluta, eller lite ledigt.Eftersom jag är sjuk. Hon bad mig dcok vara hemma ikväll, eftersom hon trodde Jon skulle bli lite sen och hon skulle ut. Vilket jag tolka som 10-15 minuter, max 30 lixom. Nu har det snart gått 2 och en halv, och det kallar inte jag lite sen. I alla fall så mådde jag bättre efter vila, men nu börja jga må sämre igen. Jag älskar att det är fredag imorgon, men hatar det också, för jag vill va frisk. Jag vill verkligen inte vara sjuk i helgen. När jag mår såhär vill jag bara ligga i sängen, inte så kul med helg då, fast kanske kunde ta och bli frisk då. åhh så trött och så ont i halsen och näsan rinner, jag tycker synd om mig själv och vill vara hemma hos min familj som kna tycka lite synd om mig. blööööööö. godnatt.Jag vet att jag ser sleten ut. Men jag år både sjuk, trött och osminkad, så woohoo.

. Bedtime storie

Kategori: Allmänt

Once up on time blev Felicia väckt av sin värdpappa klockan 12 på natten, när hon redan hade somnat. Han banka och ringde på yterdörren och hon fick till slut gå upp och öppna. Eftersom han glömt ta med sig nycklarna. Hon somna tillslut om och sov gott.

När morgonen kom gjorde hon ved sig, åt frukost och börja jobba. Första arbetsskiftet var att ha hand om Chase. Felicia och Chase måla lite bilder, sen åkte Chase iväg till skolan och Felicia fick lite ledig tid. När sedan barn nummer 2, also called Hayden, kom hem, hade dom lunch tillsammans. Efter det såg dom solen stråla och begav sig på en promenad. Dom stanna i Castro för att boka tid hos frisören och Hayden fick 4 klubbor. Dom fortsatte vidare mot Eureka park, där dom lekte lite. Sedan kom Cecilia, med både Sammy och Archie och barnen lekte så fint tillsamans, även om Sammy är dubbelt så gammal som Hayden.

När Felicia och Hayden gick hem tog dom den nya vägen hem, som dom nu för tiden gör. Det var varmt i solen och dom blev trötta. Väl hemma hade dom kommit fram till att dom var ett team och det skulle gå fort att förbereda snack och klädsel inför fotbollen Hayden skulle på. När dom kom hem gick det jätte bra och Hayden var färdig. Chase däremot som nu också kommit hem från skolan, var inte alls på gott humör. Men det löstes och hela Felicia familj åkte ivög på fotboll.

Felicia däremot begav sig ner mot Castro för att klippa sig. Hon tyckte det blev kortare men det behövdes. Efter det mötte hon upp Cissi för en promenad hem till henne, sen Mathilda också för lite mat. Och sen Nathalie för att åka till Concord på driveinmovie, där som skulle se den nya Disneyfilmen Bedtime stories. Felicias kompisar tyckte inte alls filmen var bra, medans Felicia faktiskt försökte. Efterosm Felicia var i Los Angeles där filmen är inspelad och faktiskt står och kollar när en scen är inspelad, tyckte hon det var lite intressantare. Dock tyckte dom alla tjejerna att det var spännande att åka på driveinmovie. Det var både mysigare, billigare och man behövde inte ta hänsyn till någon annan.

Nu är alla tjejerna hemma och Felicia ska släcka och sova gott för kvällen. Utanför Felicias rum står hennes värdpappa, also called Jon, och spelar guitarhero och trycker på knapparna hela tiden. Det kommer garanterat bli en jobbig natt för Felicia.

The end.

. Vilken dag

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft en så trevlig natt. Satte elementet på fullt inatt och hade två duntäcke och pyjamas och jag låg här och frös endå. Det är något riktigt fel på mig alltså. Sen emallnåt har jag vrit varmt, elr inte varm men det har varit så kvavt så jag haft problem att andas. När jag väl vakna kände jag inte mig utvilad även om jag sovit i 10 timmar. Jag gick upp coh gjorde ved mig, sen åkte Erin och barnen och åt frukost och sne till parken. Jag låf här framför datorn och vila lite, vilket var jätte skönt, men åter igen jag kunde sovit istället.

Sedan börja jag jobba och jag och barnen myste lite, åt lunch och gick sen till Eureka. Där var det soligt, men det är absolut inte kul att sitta där i 3 timmar utan vuxet sällskap. Så vi gick efter ett tag. Vi gick hem och jag fråga Erin om jag kunde få sluta lite tidigare för att åka till doktorn, för jag skulle få recept utskrivit till medicin. Det fick jag och sluta 4,Cissi körde mig dit och jag fick komma in direkt. Det var snabba puckar och recpetet var skrivit. Kosta dock 90 dollar, vilket inte alls är kul för en fattig aupair att betala.

När jag sen kommer till walgreens för att hämta ut medicinen, får jag reda på att den, utan försäkrning kostar 300 dollar. Blir helt panikslagen och ringer mina vänner i hopp om att få låna pengar. Vilket jag fick av Mathilda och jag kommer vara evigt tacksam. Jag har försäkring, men den bara klabbar. Men när jag kom hem och berätta detta för Erin, blev hon helt föraskräckt och jag tog upp det med fingret också och hon sa att vi skulle lösa detta. Hon skulle hjälpa mig att ringa försäkringsbolaget, sjukhuset och sen skulle vi prata med Cristina (Som är vår areadirector som ska hjälpa oss, men som inte gör ett skit.) För Erin tyckte dte var på tiden hon kunde hjälpa till med något. Sedan sa Erin att Jon jobbar med försäkringar, och en försäkring måste jag ha, så iså fall skulle han hjälpa mig.

Det känns jätte bra att hon engagerar sig så mycket och blir lika stirrig som jag. Och jag kände inte alls att det var jobbigt att jag fick åka iväg idag på arbetstid. Allting känns bra. Sen efter detta bestämde jga mig för att fråga om min Pappa fick komma hti och bo här och det gick jätte bra. Så jag är glad, även om jag precis blivit av med 400 dollar, vilket är 3500 kronor. Jag hoppas jag blir frisk snart och att försäkrningen täcker dom pengarna. Nej, nu ska jag bädda ner mig.