Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Saturday

Kategori: Allmänt

Lördagen spendera jag mesta dels i sängen. Tills min Lillebror drog upp mig och vi körde och köpte mat. Jag tänkte eftersom alla hade planer eller jobba skulle jag ha en myskväll hemma. Men icke. När Fia slutat jobba ringer hon och frågar om vi inte kan dricka vin hemma hos henne. Jag tackar nej till vinet men bestämmer mig för att komma. 5 minuter efter jag kommit vill Fia ut på riktigt. Så upp till Fia (vi var nere hos Emmie), så Fia kunde fixa sig efter jobbet. Jag byte lite kläder och snabbt iväg. Dock blev det bara förfest, tror alla stanna där, eftersom stan stänger 1 och jag körde hem halv 1. Men det var trevligt, trotts att jag inte drack. Helt nya människor som jag typ aldrig sett innan. Tänka sig att det går i Landskrona. haha.
.
.
.

Friday

Kategori: Allmänt

Jag var upp tidigt för ett läkarbesök. (Men blev mest bara arg av det besöket. Sjukvården ska vara den bästa här i Sverige. Men ändå är den inte 100 %. Man ska inte behöva kunna en massa saker själv för att få hjälp. Man ska inte tvinga dom till att ta prover. Man ska få hjälp. Men icke.) Vidare till Solariumet och sen ett besök hos Tessan. Därifrån vidare till ungdomsmottagnigen och sen in i duschen. Jag fick gjort mycket. Sen blev det stan med Johanna. Där vi fick gjort en massa ärenden och en fika och en middag. Vilket innebär att vi var i stan riktigt länge. Men kul hade vi.
Sen var det hem och göra vid sig för party. Mötte upp Sandra och Camilla och vi gick hem till Lina. Där blev det förfest och sen stan. Tog en runda på alla ställen i stan, Pölsemannen och sen Tages. Var dock bara jag och Lina som gjorde Tages. Bandet som spela först var sådär, men klockan 2 drog dom igång vanlig musik. När vi var påväg hem ringer Lina till Mattias och vi blir inbjudna på efterfest. Jag och Lina satt och snacka om riktigt gamla minnen och jag kom inte hem förräns 7.30.
.
.

Torsdag = Fest

Kategori: Allmänt

Jag skulle bege mig hem till Fia för lite myskväll. Där var Emmie också. Och efter att jag varit där 20 minuter får Fia ett ryck om att vi ska ut och dricka lite vin. Anledningen var att Fia skulle jobba helgen och jag och Emmie prata om att vi skulle festa fredagen. Så jag åkte snabbt hem och byta kläder, kladda på lite smink. Sen gick jag ner i stan och mötte upp Fia och Emmie. Vi börja på Tycho. Där Fia bestämde sig för att beställa in en hel karaff med vin. Medans jag och Emmie körde lugnt. Sen tog vi en runda på Akropolis där vi hitta lite mer folk som vi drog med oss till Tycho. Kom inte i säng förrens halv 3. Men kul var det.
.
.