Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. En tur i skärgården runt Lillsved

Kategori: Allmänt

Så här ser det ut på min 6 km runda

. Kom ihåg

Kategori: Allmänt

Att det är helt underbart att röra på sig!
Att godis och socker inte är gott egentligen!

Jag tycker verkligen detta. Men tycks glömma det varje dag. Jag tycker det är helt underbart att träna och får sån energi av det. Men varje gång jag är på väg ut, tänker jag hur jobbigt det är och struntar i det. Men det är INTE jobbigt, det är skönt och jag mår så bra av att röra på mig. Men bara för att man vet att det är så bra, är det precis som man inte ska tycka om det!
Jag tycker inte om godis egentligen. Jag äter det bara för att jag inte borde och för att det finns hemma. Jag vet att jag inte får eller borde och vill därför ha det ännu mer. Men det är inte gott och jag är oftats inte ens sugen.

So once and for all.
Träna är underbart och
Socker är inte gott!

Glöm nu inte det, Felicia!

. Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag var vår anatomilärare sjuk, så när vi skulle vara halvklass var vi helklass på morgonen. Vi gick igenom humanbiologi och fick sen ha vikarie på anatomin. Det var inget fel på vikarien i sig, men vikarien och den vanliga läraren sa inte att benen hette samma saker. Och alla blev jätte förvirrade. Sen tyckte jag inte att hennes inlärningssätt var det bästa. Så jag ska plugga lite själv ikväll. Eftersom vi sluta efter lunch. Och det börja ösregna då, börja jag ta tag i min blogg. Nu har jag fått uppdaterat en massa och är faktiskt ikapp. Nu ska det bli förändring här, igen… Men nu bor jag ännu en gång på annan ort och det händer faktiskt mycket i mitt liv. Så fast att ni inte vill läsa, så vill jag skriva och kunna läsa själv senare. Det är nu allvaret på lillsved börjar.
Nu ska jag snart gå och hämta en matlåda, sen snöra på mig skorna och gå ut på en promenad. Efter promenaden tänker jag ta en varm dusch, äta och plugga på benen lite.

Min tv funkar fortfarande inte. Men fick pratat med Daniel idag. Daniel som bodde i detta huset förra året, som jag hängt med när jag varit i stockholm, och han kom på att han hade en box som han använde förra året, som jag kunde få. Så nästa helg igen kanske jag får en bild på tvrutan. Jippi. Fram tills dess blir det blogg, dator, träning och pluggande.