Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

Drömresa till Kap Verde

Kategori: Allmänt, Samarbete

(null)

✨ I samarbete med @liberosverige ✨

.

Detta är det närmsta solsemester min familj kommer på ett par år 😅☀️ @liberosverige har nu en tävling där två familjer kan vinna en resa till Kap Verde med all inklusive 😍 Det hade varit en dröm för oss att få åka iväg på då ekonomin är rätt dålig, efter tre är mer sjukskrivning och föräldrarledighet 😃☀️ Var med och tävla du också, köp tre liberopaket blöjor och fota ditt kvitto och skicka in ✊🏼För att tävla: http://www.liberoallinclusive.com/se/
Lösningen på nattningarna?

Kategori: Allmänt, Elias, Lukas

(null)

(null)

Jag vet inte om vi hade tur idag eller den magiska kaninberättelsen faktiskt funkar på mina barn också 🙊 Tuuuuuuusen tack för tipset om att lyssna på kaninen på ljudbok 😴 Har hört om kaninen tidigare men inte riktigt förstått hur det ska funka, men på ljudbok, är det en helt annan sak. .

Lukas lyssnade medans han åt, sen tog jag in han i hans/vår säng och han somnade direkt. Under tiden fortsatte Elias lyssna och när sagan var slut var det tyst i hans rum och jag smög in och kolla, och han sov också gott, redan 18.30 👏🏼😍😱🙈 .

(null)

Fem månader

Kategori: Allmänt, Lukas

(null)

(null)

5 månader idag och efter hårdträning att sitta själv satt han idag några sekunder 😍👏🏼 (nej, jag har inte "hårdtränat" han, men vi har tränat/busat med att sitta väldigt mycket på senaste) .