Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Dag 15

Kategori: Allmänt, Diet, LCHF, Ätbart

7.30 - 1/2 chokladdrink

13.00 - 100g burgare med cheddarost, med bacon, sallad, avokado, tomat, steviaketchup, vitlökssås, bea och hamburgaredressing


20.45 - köttfärssoppa med oopsises

. Fröknäcke

Kategori: Allmänt, LCHF, Recept, ÄtbartEn plåt:
2 dl mandelmjöl
1,5 dl sesamfrön
1 dl linfrö
1/2 tsk salt
2,5 dl hett vatten

Blanda mandelmjöl, sesamfrö, linfrö, salt och kokosfett. Koka upp vatten. Blanda samman. Låt stå i 10 minuter. Bre ut på bakplåtspapper på en plåt. Skär rutor. Grädda i ugnen på 150 grader i 60 minuter. Ta av från plåten och ha på gallret så att det kan torka på under sidan. Sänk värmen till 100 grader och grädda i ytterligare 60 minuter. Ta ut och låt svalna. Servera med mycket smör!

Receptet är taget från annaslchf.se

. Resultat vecka 2

Kategori: Allmänt, ResultatJa, eftersom jag mestadels fokuserar på vikten är jag inte nöjd idag. Men det viktiga är ju kroppen. Den har ju hållt sig där den var förra veckan. Trotts soffliggande och ont i magen. Jag ska va nöjd med mig själv. Jag har hållt mig till lchf, fast jag inte kunnat fullfölja planen. För ett år sen hade jag frossat i kolhydrater. Nu håller jag mig till till lchf och att gnälla om att jag vill frossa i kolhydrater. Det är mycket som hänt på ett år. Nya tag. Hoppas magen och kroppen blir bra snart, så jag kan kötta på gymmet igen.