Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Kamera

Kategori: Allmänt

I torsdags drack jag tydligen lite för mycket, för klantig som jag var la jag ifrån mig kameran och glömde den där. Jag var på akropolis idag och fråga efter den, men dom visste inget. Så den är borta. Så lagom till flytten, när man behöver alla pengar man kan. Jag har till och med prioriterat bort och köpa en ny jacka. Och sen en parkeringsböter på det. Jippi, vad jag kan. Och till råga på allt har min lånetelefon slutat fungera som den ska. Helt plötsligt från ingenstans, kunde man inte skriva normala sms, går typ bara att skriva 6 ord, sen är det kört. När fan kommer min tur?
.

. Norge, here we come

Kategori: Allmänt

2 Ravioli
4 Krossade tomater
2 Gröna bönor
2 Vita bönor
2 Champinjoner
2 Gulash soppa
2 Uncleben's Thai
2 Dolmio pasta sås
4 Frukt cocktail
2 Köttbullar med gräddsås
2 Köttsoppa
2 Citronjuic
6 Annansskivor
6 Majs
8 Tonfisk
4 Chili con carne
3 Kalopps
2 Skinka
2 Salta bitar
1 Rödbetor
1 Sweet chilisås
1 Stek och grill krydda
1 BBQ krydda
1 Citronpeppar
1 Vitpeppar
1 Havregryn
1 Ketchup
1 Olja
1 Salt
1 Lingon
12 Makrill
57 Nudlar
4 Fryspåsar
4 Knäckebröd
4 Spaghetti
4 Pasta
1 Tortellini
1 Ris
2 Te
2 Sköljmedel
1 Tvättmedel
1 Tops
1 Tvål
1 Bodytvål
1 Hårspray
2 Trosskydd
2 Tamponger
2 Deo
1 Balsam
1 Shampoo
3 Tandkräm
1 Plåster
1 Fotfil
6 Potatis
2 Gurka
1 Riskakor
5 Päron
.
Tror ni jag kommer klara mig?

. Lördag

Kategori: Allmänt

Idag sov jag ut riktigt länge, men hade dock velat sova längre, men hade inte sagt telefonen på ljudlös så får väl skylla mig själv. Sen gick jag ner till vår otroligt sköna soffa, låg där och frös. Detta huset kan vara det kallaste ever, till och med kallare än i SF. Tur pappa kommer hem och sätter igång kaminen, för detta funkar inte. Mina fötter är som is.
.
Efter jag gjort ved mig åkte jag till Solariumet, städa och räkna pengarna. Sen till Citygross, köpte det sista på min lista. Väl hemma igen packa jag ner mina kläder och väntar nu på det sista som håller på och torka. Snart kommer Michelle hit en runda. Ikväll är det tänkt att jag ska inta soffan igen. En hel helg hemma, rena natten. Men what to do? Idag bör jag i alla fall vara hemma, fast jag inte vill. Planen är att bilen ska köra runt 10. Sen en 7 timmar lång resa. Så kan vara en god idé att inte vara bakis och trött.