Fru Törn

Mamma till Elias som kämpar för att hitta tillbaka till mig själv igen.

. Sunvalley

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags att åka till Sunvalley igen. Vi åker efter barnens simskola. Vilket blir runt 4. Innan dess ska resväskan packas för lite mer än en vecka. En maskin ska hinna tvättas. Jag hade velat hinna gymmet också, men tror jag tar gayparaden istället. Det känns som en upplevelse man inte kan missa när man bor i San francisco, Bögarnas paradis.

Vi ska köra bil till Sunvalley, och Jon berätta att när han kört själv har det tagit ca 10 timmar, med två snabba stopp. Nu är det med hela familjen. woohoo. Fy fan vad hemskt detta kommer bli. Också på min lediga dag.

Det hade vatt så himla skönt att vara hemma själv en vecka och bara få ta hand om sig själv, träna, och städa mitt rum. Ta igen allt det man bara lagt åt sidan. Nattiz är nu själv hemma i två veckor och kan göra allt det här. Medans jag ska på "semester" med familjen. Som normalt betyder mer jobb, men sen när där ska med en till familj, med två till barn. Innebär det ännu mer jobb. Och ja, jag kommer få ta hand om dom också när dom "vuxna" ska gå ut. Troligtvs på 4th of july, så kommer missa det också. Plus att där bara är 3 sovrum i huset och 1 sovrum och 1 sovrum med våningssängar, det ska bli kul och se vart jag kommer få sova? troligtvis med barnen. Lovely. Jag gråååååter.

Nej, förlåt för allt det negativa, men hade hellre stannat hemma. Ja, hemma i san francisco.

. Nervös

Kategori: AllmäntJa, så här såg jag ut idag när jag var vegjord. Hade svarta ginatrivotjeans, kawasakiskor, nya linnet och min skinnjacka. Det kändes vädigt casual men endå fint. Så jag är nöjd. Jag var sååå himla nervös så jag nästa skulle gå sönder. Mitt hjärta slog 300 slag i minuten. Det var längesen jag hade den känslan för typ en sån här sak. Men nu var det också gjort på dessa 9 månader. haha,

. 02.35

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här, fryser som attan. Är jätte trött och borde bara sova. Fryser men orkar inte byta om. Det gör också ont i mina öron och min hals, plus att jag har jätte ont i huvudet. Jag känner den där förkylningen krypa på mig igen. Jag känner hur jag kommer frysa inatt och jag känner hur jag bara vill bo i ett normalt hus med värme. Jag borde lägga mig nu, istället för att skriva detta onödiga inlägg. nej, nu ringer ju pappa och dom snart. haha. Dom är till och med vakna i Sverige nu, inte ritkigt klokt. Och hungrig är jag också. ash godnatt.

Skriver som om jag är berusad, men det är jag inte. Eller kanske medicinen gjorde mig lite snurrig. Nattinatti.